WELKOM BIJ LILA VOETREFLEX

NATUURLIJK IN BALANS

13 CHAKRA'S IN VERBINDING MET DE HORMONEN

Werken vanuit je bronkracht en het stille midden

Dit is een 1-daagse cursus waarin je op de voet een behandeling leert om de 13 chakra's te verbinden met de hormonen. Daarnaast is het oefenen met werken vanuit je bron. 

Alles is energie! We werken op de voet om ons energetisch veld te bevrijden van blokkades en zo het lichtveld vrij te maken.   

De chakra's zijn draaikolken van bewegende energie en stimuleren de endocriene organen in het lichaam om hormonen in de bloedbaan te brengen. De invloeden van deze hormonen beheersen ons lichaam. Ze beïnvloeden ook onze geestelijke gesteldheid. Zo kun je chakra’s zien als een filtersysteem. 

Als we de reis langs de chakra’s beginnen, openen we de weg naar genezing, psychologische ontwikkeling en spirituele groei.

Werken vanuit je centrum

Wanneer je als therapeut aan het behandelen bent wil je graag je cliënt helpen. Helpen om van de pijn of de klacht af te komen. Je bent aan het werk met intenties en (on)bewust aan het ‘sturen’. 
Vanuit deze werkwijze ga je energetisch ‘in’ je cliënt. Wellicht kun je dit voelen doordat je spanningen of pijntjes van je cliënt overneemt. Dit kost veel energie en na een dag werken voel je jezelf vaak leeg en moe. 
Als je dit willen voorkomen is het belangrijk om goed bij jezelf te blijven. Dit kunnen we oefenen door goed af te stemmen op onszelf en goed te aarden. 
We zullen dan minder energie verliezen, maar we zijn nog steeds onze cliënt aan het helpen. En dit goedbedoelde helpen werkt vaak averechts omdat dit juist de energie blokkeert.  
We hebben ervaren dat we op een andere manier veel meer kunnen doen voor onszelf en onze cliënt, namelijk door NIETS te doen en alleen maar te ZIJN en te werken vanuit onze BRON en het STILLE CENTRUM.
Door te werken vanuit volledige overgave en onthechting kan datgene ontstaan wat op dat moment nodig is, voor zowel je cliënt als voor jezelf. Wij noemen dit werken vanuit je bronkracht. Dit is de kracht vanuit je centrum, de bron, de stilte en het lege midden. 

De cursus is een oefening in het werken vanuit je bron. Daarnaast leer je op de voet de behandeling van de 13 chakra's in verbinding met de hormonen. We gaan deze dag vooral veel in de praktijk oefenen, zodat je aan het eind van de dag de behandeling goed kunt geven. 


Wat brengt de cursus:

  • Inzicht in de werking van het menselijk energiesysteem.
  • Inzicht in de werking van spiegelcommunicatie
  • Leren om te werken vanuit je bronkracht, het stille midden.
  • Werken vanuit een nieuwe, zachte, krachtige aanwezigheid en ontvankelijkheid.
  • Behandeling op de voet: 13 chakra's in verbinding met de hormonen. 

CursusNOG NIET GEPLAND 

VNRT: 10A punten

Maximaal 10 deelnemers, minimaal 6

Bijdrage   € 111,00 incl koffie/thee/snacks/soep (eigen lunch mee te brengen)