WELKOM BIJ LILA VOETREFLEX

NATUURLIJK IN BALANS

CLIËNTEN AAN HET WOORD

Vrouw 53 jaar: migraine

Ik ben bij Lila Voetreflex terecht gekomen omdat ik door re integratie na een burn out zo'n 4 tot 5 migraine aanvallen per week had. Dit stond een opbouwende re integratie duidelijk in de weg. Door goede  voetreflex-resultaten in het verre verleden wist ik dat ik daar weer goed door geholpen zou kunnen worden.
Meteen na de 1e voetreflex behandeling bij Lila voelde ik al duidelijk verbetering (lees: geen migraine). Nu, 3 behandelingen/weken verder, heb ik nog steeds geen migraine aanval gehad.
Ik voel me ook stukken beter, ben weer "in contact" met mezelf.
Wat is het toch fijn om van je klachten af komen zonder medicijnen!

Vrouw: stuitligging baby draaien

Ik ben bij Lieke geweest omdat onze baby in een stuitligging lag en ik met een keizersnede zou moeten bevallen. Ik wilde er alles aan gedaan hebben om de baby toch nog te laten draaien. Met een nuchtere instelling ging ik naar Lieke. Buiten het feit dat het erg ontspannend en heel fijn was heeft het geresulteerd dat ons manneke met ruim 36 weken nog gedraaid is. En dat is bijzonder, want hij was erg groot. Ik kon dus een natuurlijke bevalling doen. Nog steeds ben ik Lieke hier enorm dankbaar voor. 
Na de zwangerschap ben ik nog eens bij Lieke geweest omdat ik vocht vast bleef houden, ook dit is na een bezoek aan Lieke beduidend minder geworden.
 
Echt een aanrader voor iedereen, want het is gewoon heerlijk ontspannend en even tijd om lekker aan jezelf te werken.

Meisje 16 jaar: Hoogsensitief

Ik ben vaak moe en heb veel hoofdpijn. Door de massages voel ik me beter en slaap ik ook beter. Soms is het wel pijnlijk. Lieke leert mij ook hoe ik me goed kan aarden en me kan beschermen, zodat ik in mijn energie kan blijven en niet meer zo moe wordt van iedereen om mij heen.

Vrouw, 51 jaar: Angsten en slapeloosheid

De klacht waarmee ik bij Lieke kwam was slapeloosheid en angst om te stikken met name s'nachts. Ik heb het als zeer fijn ervaren. Ik was helemaal niet bekend met voetreflex, wel eens van van gehoord maar ik heb me er nooit in verdiept. Ik heb er veel aan gehad en veel van geleerd door meer naar mijzelf te kijken en mij helemaal te ontspannen tijdens de massage wat voor mij in het begin zeer moeilijk was, maar naar mate de behandelingen vorderden het voor mijn gevoel ook steeds beter ging. Ook de tips die ik van Lieke heb gekregen i.v.m het slapen, ademhalingsoefeningen en oefeningen om niet alle gedachten toe te laten, werken goed. Ik ben blij dat ik dit samen met Lieke heb kunnen doen want zij heeft mij toch op verschillende punten geholpen dat ik meer los moet laten en mijn hoofd op zijn tijd moet legen. Het slapen gaat nu ook veel beter.Verder wil ik er nog aan toe voegen dat ze over een ontzettende fijne praktijkruimte beschikt met een heerlijk massagebed. 

vrouw, 53 jaar: onrust, slecht slapen en hoogsensitief

Toen ik in Groeiend Best een stukje over Lila Voetreflex las, voelde dat meteen goed. Daar wilde ik naartoe, dus afspraak gemaakt. Geweldig was het. Lieke is heel rustig en voelt goed aan wat je nodig hebt. Ze heeft een gezellige kamer met een heerlijke massagestoel. Ikzelf kwam met een aantal klachten zoals slecht slapen, onrust. Ik ben zelf nu een stuk rustiger, kan beter slapen en nog beter voor mezelf opkomen. Ik kan beter ontspannen, genieten, zijn wie ik ben en heb geen angsten meer. Met diverse affirmaties en oefeningen kan ik beter loslaten, sta steviger met beide benen op aarde en sterker in mijn eigen energie. Ik ben me nu meer bewust van mijn lichaam en gevoel. Ik heb erg veel aan de behandelingen gehad. Ik kan het iedereen aanbevelen, ook al heb je geen klachten, het werkt heel ontspannend. 

Vrouw, 51 jaar: overgangsklachten

Hallo, Ik ben een vrouw van 51 jaar en had een cadeau bon van Lila Voetreflex aan een familielid gegeven, omdat ik vond dat ze wel een massage kon gebruiken in verband met de ziekte van lyme. Toen ze de eerste keer was geweest en zo fit was daarna, dacht ik dat wil ik ook! Ik heb veel last van de overgang en ik sliep slecht en verder nog wat kleine probleempjes. Ben toen ook naar Lieke gegaan en ik moet zeggen dat ik er heel veel baat bij heb gehad. Ik slaap weer heel goed en de overgangsklachten zijn minder. Ze werkt heel rustig en heeft heel veel tijd voor je. Dat zorgt er voor dat je je op je gemak voelt bij haar. Ze heeft ook een hele mooie ruimte, heel rustgevend. En het voordeel is dat ik een gedeelte vergoed kreeg van het ziekenfonds. Dus voor iedereen die met klachten zit is het een aanrader om het ook eens te proberen.

Vrouw, 21 jaar: heupklachten

Al ruim 3,5 jaar loop ik met heup klachten. Ik ben daarvoor bij 5 artsen geweest. 7 therapeuten bezocht en 2 keer geopereerd. Helaas heeft niets mij kunnen helpen. Gelukkig wist de laatste arts mij te vertellen wat er voor zorgde dat ik zoveel pijn had. De oorzaak heup dysplasie en slijtage. Dat is geconstateerd bij de tweede kijk operatie. Helaas is daar niets aan te doen. Een kennis had goede ervaring met voetreflex therapie. En zo ben ik bij Lieke terecht gekomen. Na de eerste behandeling merkte ik al meteen verschil. Ik had minder pijn dan andere dagen. Na de eerste behandeling heb ik nog 5 behandelingen nodig gehad. Het is soms erg pijnlijk maar ook erg ontspannen. Door de voetreflex voel ik me weer een heel stuk beter met bijna geen pijn meer. Ik ben nu 21 en kan eindelijk met een lach naar de toekomst kijken.