WELKOM BIJ LILA VOETREFLEX

NATUURLIJK IN BALANS

Healy Frequentie TherapieIn mijn praktijk heb ik sinds oktober 2020 de beschikking over het nieuwste en meest geavanceerde bioresonantie systeem; Healy Frequentie Therapie 

De 'Healy' is gebaseerd op de TimeWaver Technologie, waarmee klacht-specifieke Frequentie-Therapie en Aura-Behandelingen kunnen worden ingezet. Het is een officieel medisch CE-gecertificeerd product met medische claims voor: chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen.

De therapie kan ook thuis worden ingezet via een persoonlijke device, waarmee u dagelijks programma's kunt draaien. Ik ben er zelf erg enthousiast over en gebruik het dagelijks voor mezelf en mijn familieleden. 

Aangezien ik iedereen een goede gezondheid toewens en ik heb ervaren dat frequentie therapie daar heel goed bij kan ondersteunen gun ik iedereen een kennismaking met deze therapie!!

Wil je ook kennis te maken met de Healy? 

Stuur me dan een bericht via het contactformulier of bel me. 


 

MEER INFORMATIE:


https://www.healyworld.net/nl/partner/liekevanlangen

https://www.healy.shop/nl/partner/?partnername=liekevanlangen