WELKOM BIJ LILA VOETREFLEX

NATUURLIJK IN BALANS

WIE BEN IK?

Lila Voetreflex is Lieke van Lange, gediplomeerd reflexzonetherapeut. 

Mijn HBO opleidingen voor reflexzonetherapeut en Medische Basiskennis heb ik in 2010 afgerond. Sindsdien werk ik met veel passie, liefde en plezier als natuurgeneeskundige therapeut in mijn praktijk. Naast de reflexzone therapie heb ik me verdiept en geschoold in coaching en energetisch werk. Door de combinatie van reflexzonetherapie, coaching en energetisch werk bied ik mijn cliënten een uniek totaalpakket. Nieuw in mijn praktijk is Guasha. Een Chinese schraaptechniek. Lees er HIER meer over. 


HOLISTISCHE VISIE

Als reflexzonetherapeut werk ik vanuit een holistische visie. Lichaam en geest kunnen binnen de holistische visie niet van elkaar worden gescheiden. Het een beïnvloedt het ander. Dit wil zeggen dat ik niet de klacht of symptomen behandel, maar de cliënt als eenheid, als geheel. Als therapeut werk ik vanuit de volgende uitgangspunten:

Alles is energie!

Energie is de basis voor herstel. Door spanning, emoties, verkeerde leefgewoontes kunnen er blokkades in het lichaam ontstaan. Deze blokkades belemmeren de doorstroom van energie en hebben een negatieve invloed op lichaam en geest. Vele ziekten zijn terug te voeren op de opeenhoping van afvalstoffen en emotionele of mentale blokkades. 
Het lichaam streeft altijd naar gezondheid door op allerlei manieren van deze blokkades af te komen. Voetreflexzonemassage stimuleert het lichaam afvalstoffen af te voeren. Hierdoor wordt de weerstand verhoogd. Coaching helpt je inzien waar je blokkades uit voortkomen. De energetische therapie transformeert op onbewuste lagen. 

Ieder mens heeft het vermogen van zelf genezing!

Voetreflexzonemassage stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam waardoor blokkades opgeheven worden en de levensenergie weer onbelemmerd kan stromen. Op deze manier kunnen klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Lichaam en geest zijn éen. 

Het een beïnvloedt het ander. Daarom werk ik met mijn cliënt aan velerlei aspecten zoals

Ademhaling 

Een goede adem is een bron van vitaliteit, zelfkennis en ontgifting. Met gerichte oefeningen werken we aan een goede ademhaling, wat direct gunstig werkt op lichaam en geest. 

voeding 

Bij het ontstaan van klachten krijgt de voeding vaak de schuld, terwijl er te weinig naar de persoon wordt gekeken en hoe het komt dat deze het voedsel niet verdraagt. Voeding schenkt ons levensenergie en voedsel is de bron van ziekten. Voetreflexzonemassage biedt een goede ondersteuning bij het gehele spijsverteringssysteem. 

Bezieling 

Doe je iets met hart en ziel? Hoe sta je in het leven en ben je in harmonie met wat echt belangrijk voor je is? Je gedachten creëren een spanningsveld doordat je in je hart iets anders wil dan je eigenlijk doet! Door bezieling krijg je energie. 

Welke emoties spelen er in je leven? Zijn er spanningen?

Ik begeleid je met zorg en aandacht om een totaalbeeld van je gezondheid te krijgen. Door middel van voetreflexzonetherapie, coaching en energetisch werk, help ik je lichaam en geest in balans te brengen. Door de oorzaak van je problemen op te sporen, krijg je inzicht in je eigen situatie. Door je bewust te worden van de mogelijke oorzaken van je klachten, heb je de mogelijkheid en de verantwoordelijkheid er iets aan te doen. 

Alle behandelingen zijn complementair en geen vervanging voor de reguliere geneeskunde. 

 

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten

De VNRT is de beroepsvereniging van gekwalificeerde, zelfstandig werkende reflexzonetherapeuten.
De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.